dimarts, 24 de novembre del 2020

Calendari de la NATURA

 La meva filla em va proposar fer un calendari per a nens a partir dels tres anys, per donar a conèixer la natura i el pas del temps. 

El resultat és aquest calendari on el nen pot interactuar amb diferents elements retallant  uns fulls magnètics i muntar-los sobre una pissara que serveix de fons.

El calendari permet

-Conèixer els dies, setmana, mes i any. Cada dia pot posar les activitats pròpies de la seva edat: escola, música, dansa, esport, aniversaris...

-Identificar els  trets característics de cada estació de l'any: primavera, estiu, tardor, hivern. Amb l'estat de la natura: el temps, la vegetació, els animals, els productes de l'hort...

-Incloure nens en situacions pròpies de cada estació. Es poden retallar vestits propis de cada estació, activitats diferents..

-No cal dir que cada nen pot jugar de la manera que li sembli millor amb els elements que té a mà per inventar històries o escenificar contes.

El calendari es presenta en una carpeta de fusta de (50 x 34 cm) i en el seu interior porta una pissarra i 6 fulls magnètics (DIN A4) per retallar. La mateixa carpeta es pot penjar com una pissarra o com un faristol.

Preu: 46€

PER CONTACTAR
ramonvalverde801@gmail.com
2 comentaris:

Gràcies per el teu comentari.