dimarts, 24 de gener del 2023

GRÈCIA, quadern de viatge a la terra dels déus (1)

Grècia 

Moltes llegendes i mitologia antigues diuen que els déus varen triar aquest indret del Mediterrani, Grècia, per establir la seva terra. Sens dubte varen escollir la millor opció. 

A Grècia trobem paisatges fascinants i petits paradisos en les seves més de 6.000 illes, de les quals només unes 200 estan habitades. Són d'una bellesa increïble, salvatge. Cada illa conserva una certa individualitat en la seva arquitectura, els seus dialectes, costums, creences, cuina... I encara s'hi sent la màgia divina i el cabal de saviesa llegat per les magnífiques civilitzacions que van anar ocupant aquest país. 

El quadern de viatge 

Al llarg de diferents anys de visitar i dibuixar paisatges i alguns dels llocs on la mitologia és encara present, i de rellegir les impressions dels viatgers, escriptors i poetes sobre aquestes terres, voldria compartir la màgia que transmet aquest país abraçat per l'Egeu. 

Aquest llibre no pretén ser una guia de Grècia, sinó un recorregut visual i literari pels indrets que m'han causat més emoció per la seva bellesa, significat o transcendència. Crec que anar a Grècia és estar a prop dels déus. 

Ramon Valverde

PER VISUALITZAR EL LLIBRE

Si desitgeu adquirir el libre en paper podeu fer una comanda a : ramonvalverde801@gmail.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per el teu comentari.